Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Ülkesinin kalkınmasını ve milletinin medeni milletler seviyesine çıkmasını amaç edinmiş, aldığı ilimle kendini tanıyan, milli ve manevi değerlerine sadık, çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve donanıma sahip, evrensel değerleri benimsemiş, doğayı ve insanı seven, bir üst eğitime hazır gençlerin yetişebileceği bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerinde çağımızın gelişen teknolojilerini kullanarak, Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine bağlılıkla, bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘‘Yaratan’’dan ötürü sevebilen, çözüm üreten; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı LGS Sınavında Türkçe, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinde İlçe 1.si olmuştur.

Saatler: 08:20-16:25
Isınma: KALORİFERLİ (KÖMÜR YAKITLI)
Yabancı Dil: İngilizce ve Arapça
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimiz güreş ve judo alanında il ve bölgesel başarılar elde etmektedirler.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz 2016,2017,2019 yılları olmak üzere 3 kez Tübitak 4006 Bilim Fuarları´na katılmıştır.
Proje Çalışmaları: 2019 Sıfır Atık Projesine Katılım sağlanmıştır. 2019-20 Eğitim Öğretim yılı itibariyle Hafızlık Projesi başlamıştır.

WEB - https://gerzeyunusemreihortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ATATÜRK MAH. İBRAHİM AĞA CAD. İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 34 GERZE / SİNOP

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - İLÇE MERKEZİNDE, ŞEHİT NURULLAH SARAÇ ANADOLU LİSESİNİN YANINDA, BELEDİYE İTFAİYE MERKEZİNİN ÜST TARAFINDADIR.

Ulaşım OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE-MERKEZDE İL-35KM